www.dorkovo.alle.bg

Олимпиада по Информационни технологии 2013 г.

На 07.03.2013г. в СОУ "Георги Бенковски" гр. Пазарджик се проведе Областен кръг на олимпиадата по Информационни технологии. От Дорково взеха участие учениците Стоян Котулов и Георги Кининчев. Темата на Георги е "Дорково - кътче рай", а на Стоян "Зимни християнски празници в Дорково". И двамата са класирани за Националния кръг на олимпиадата - Стоян с 79 точки, Георги - 78т.
БРАВО И НА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ИМ ПО Инф. технологии - ГОСПОЖА ЕКАТЕРИНА АНАНИЕВА, И НА ДЕЦАТА!!! Добрият учител създава и добри ученици! УСПЕХ!
Изпрати

Честит 15-ти септември, скъпи ученици, учители и родители! НА ДОБЪР ЧАС!

ПОЗДРАВИТЕЛЕН    АДРЕС

Скъпи ученици, учители и родители,
Честит първи учебен ден!

Всяка нова учебна година е начало на нови надежди и очаквания, на нови търсения и откриване на нови пространства.
Уважаеми родители и учители, нека заедно да подадем ръка на нашите деца, за да превърнем училището в желано и приятно място, в което не само получават знания, но създават приятелства и откриват собствените си възможности. Децата са отражение на самите нас, затова нека бъдем добър пример за тях. Нека да успеем да ги съхраним и да ги научим на истинските ценности. Науката и прогресът имат смисъл, ако са в полза на хуманизма.
Скъпи ученици, вие сте силата и енергията на страната ни. Бъдете готови да приемате нови предизвикателства, бъдете упорити в преследването на мечтите си и уверени в способностите си. Успехите и добрите резултати идват постепенно, затова не бързайте да постигате високи оценки, а търсете същността на нещата.

   На добър час! 


Изпрати

ОУ "Хр. Ботев"

    През 1908 г. за първи път в Дорково се открива българско светско училище. Първият и единствен учител през тази учебна година е Мануил Константинов. През 2008 г. на 2-ри юни - патронният празник на училището, се честваха 100 години от създаването му.
    Директор на училището от 2001 г. е Ангел Гивечев.
    През последните години в училището се извършват цялостни промени вътре и извън сградата. Разполага с много добре оборудван компютърен кабинет, огромен физкултурен салон, много добра учебна база. Гордост за училището е Фанфарният оркестър, ръководен от г-н Иван Сергиев.
    Учениците и учителите от ОУ "Христо Ботев" участват с успех в редица общински, областни и национални инициативи. Свидетелство за отличното им представяне са множеството грамоти, призови места, купи и плакети. Представят се отлично и в олимпиадите по Български език и литература, по Биология, Химия, математика. Това е доказателство, че децата на Дорково имат не само знания и потенциал, но и самочувствието, че могат да се съревновават с най-добрите и да побеждават.

Снимки

Ангел Гивечев - директор на ОУ "Христо Ботев", Дорково

Гост 7 Април 2011
pak i sergiev e tam
Илиана Овчарова 15 Ноември 2011
po dobre da se slojat beli daski i da se podnovat solovete taka mislq az za osnovno u4ili6te xristo botev selo dorkovo
:D:D:D:D:D:
Maya Bolgurova 5 Февруари 2012
nai qkoto uchilishte..!!
Гост 17 Февруари 2012
dorkovskoto u4ili6te e nai habavo
Гост 21 Декември 2014
AZ SISHTO UCHEX V TOVA UCHILISHTE I MNOGO SI GO OBICHAM KAKTO I MOITE UCHITELI I MOYATA LUBIMA I
NEZAMENIMA KLASNA G-JA RUMYANA MASTRAVCHIEVA PO RUSKI...VINAGI SHTE BIDE V MOETO SIRCE(heart)
VERKA DIMITROVA
Изпрати

За контакт с нас

Изпрати
Уебсайт в alle.bg